THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2010. március 28., vasárnap

A történet ismertetése

Csak körvonalakban ismertetném a történetet és a szereplőket. Egyelőre nem szeretnék túl sokat felfedni belőle az érdekesség kedvéért, meg ha esetleg még se maradna meg a blog :) Ez nem Twilight fanfic :)

A történet főszereplője egy magánnyomozó, akinek az útjába egy sötét éjszaka ismeretlen nőt sodor az élet. Egy kisvárosban él, ahol soha semmi nem történik épp ezért választotta rezidenciájául ezt a helyet. Azonban a lány felbukkanásával rejtélyes események sorozata indul el. Vajon köze van mindenhez a lánynak? Nem emlékszik arra, mi történt vele. A csapathoz tartozik egy harmadik személy is, aki titkárnő ebben a vállalkozásban még is a csapat szerves részét képezi. Így ők hárman alkotnak egy csapatot, mint egy nagy család. Akármi is derüljön ki mindent megtesznek azért, hogy megvédjék egymást, hisz a többiek személyében új családra találtak. Közben mindannyiukra rá talál a szerelem nem épp szokványos módon és szokványos események közepette. De épp ez az izgalmas.

A történetnek van még pár szereplője, akik közül egy-ketten majd még a történet alakulása során főszereplővé fognak előlépni. De a történetről első körben ennyit. Még ma fel is kerül a prológus, hogy még inkább felkeltsem az érdeklődést a sztory iránt.Nem túl hosszú, de szerintem lényegre törő. Az első fejezet megjelenése, ha lesz ilyen, az még bizonytalan.

Addig is jó olvasást kívánok! Zora

0 megjegyzés: